Moi kaikille!

Huomatkaa että Hiihtolomaviikolla (vk 8) ei ole harjoituksia, sillä salit on iltakäytön osalta suljettu. Oikein ihanaa ja aurinkoista lomaa kaikille!

Pikainen avunhuuto ☺️

Ymca cuppia pelataan tänä perjantaina, mutta pojat 11 sarjassa on pelaajakato iskenyt.

Jos pojat 12 jengistä löytyisi pelaajia mukaan niin olisi mahtavaa! Laita viestin alle mikäli pääset tulemaan mukaan! Turnaus on maksuton!

turnausohjelma https://ymcacup.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=ymca2017&sarja=P1112&lohko=1

Eli pelit ovat perjantaina 29.10 Hotel Arthurin 8. kerroksessa. Autot kannattaa suosiolla jättää kauemmas ja tulla paikalle julkisia käyttäen.

Muista merkata itsesi in/out, jotta tiedetään pelaajamäärä noin suurinpiirtein!

Tuomas

Huomio! Ensi viikon tiistaina ei ole harjoituksia, sillä silloin on Helsingin NMKY:n työntekijöiden pikkujoulut. Korvaaviin treeneihin voi tulla saman viikon torstaina kello 17.00-18.00 Pakilan toimintakeskukselle p11 jengin mukaan!

Hei,

Namikan sisäinen supermikroikäisten koristurnaus järjestetään sunnuntaina 10.12.2017 Malmin palloiluhallilla. Turnaukseen ovat tervetulleita kaikki 2010-2012 (tai nuoremmat) juniorit.

Aikataulu:
klo 9:00 - 10:15 2011-2012 syntyneet
- paikalla kannattaa olla jo 8:45, jotta tapahtuma päästään aloittamaan jo klo 9:00)

klo 10:15-11:45 2010 syntyneet
- paikalla kannattaa olla jo klo 10:00, jotta tapahtuma päästään aloittamaan jo klo 10:15)

Ohjelma:
- mikäli kotoa löytyy, niin kannattaa ottaa mukaan musta ja valkoinen t-paita, tämä helpottaa joukkueiden tekemistä
- pelata mahdollisimman paljon pelejä
- turnauksessa ovat mukana kaikki 2010-2012 syntyneiden joukkueet eli Pakila, stadi ja Malmi
- turnaukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan riittää että tulee paikalle

Paikka: Malmin palloiluhalli
- pukuhuoneet ovat alakerrassa
- palloiluhalli on ulkokengätön alue eli myös vanhempien kannattaa ottaa sisäkengät mukaan
- kahvio on auki

Tervetuloa turnaukseen!

Ystävällisin terveisin

Juuso Milén

VALOKUVAUS 7.11 TIISTAINA, TÄRKEÄ TIEDOTE

aluejoukkueiden joukkuekuvaukset järjestetään seuraavasti alla olevan ohjelma mukaisesti. Kuvauspäivältä on harjoitukset peruttu! Kuvausajat alla, katso oman joukkueesi aikataulut.

Pelaajille varusteiksi kuvaukseen peliasun musta paita ja shortsit, staffille valkoinen seuraleirillä jaettu valkoinen paita. Kuvauspaikalla on tarvittaessa peliasuja lainattavaksi joukkueille, joilla ei vielä ole peliasuja, mikäli staffilta puuttuu valkoinen paita niin yhteys allekirjoittaneeseen. Joukkueet, joilla ei ole peliasua vielä saavat kuvaan lainaksi HNMKY paidan mikä päällä joukkue kuvataan. Joukkueiden tulee olla kymmenen minuuttia ennen kuvausaikaa valmiina kuvattavaksi, jotta kuvausaikataulut rullaa jouhevasti.

HNMKY Pakila T11 17:30
HNMKY Pakila T12 17:45